söndag 2 augusti 2009


Tänkte lägga in en dröm som jag drömde inatt, var beredda på att det inte kommer vara så normalt.

Polis-tån:

Det var någon slags tävling på något ställe, men det enda sättet att ta sig dit var att simma, jag var vid en strand och det var massor av folk där, jag väntade tills alla hade dragit. Jag träffade någon skum typ där som också skulle simma över, jag skulle såklart ha med mig gitarren och simmade med den på huvudet. Min kompis Lukas simmade också, men dock inte med mig utan några andra. Jag blev besviken på mig själv eftersom jag tagit på mig jeans och inte mjukisbyxor, och därför var det svårare att simma.

När jag väl kommer fram så är det någon slags tävling, man börjar med poäng 1500 sen kan den stiga eller sjunka, vet dock inte vad man skulle göra för att få den att stiga eller sjunka. Träffade Juhani och Tim. Tim gör en arg min och jag frågar Juhani om inte hans band skulle spela på den här festivalen, Juhani svarar att dom bara kanske ska det.

Sen så hoppar det i drömmen.

Jag skrev en massa blogginlägg och publicerade dom, jag bad Anton att läsa dom, vi pratade på skype, senare så pratar jag med Sara på skype och säger att det är jätteskönt att få massage samtidigt som man pratar med någon, och jag får även det av någon specialist.

Min syster sitter och bläddrar igenom bilder på kändisar och då kommer det upp en bild på en kändis som liknar hennes lilltå, det var någon som var med i en polisserie på TV. Vet dock inte vem det är i verkligheten, förmodligen någon påhittad i drömmen. (Se bild ovan)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar