torsdag 15 oktober 2009

We are uninvited guests in this melancholy world

Jaha, då har ännu en dag gått då. Har haft ljud som faktiskt gick väldigt bra idag, vi arbetade bra och fick klart det mesta inför provsändningen på Onsdag nästa vecka. Efter det så hade vi foto som också gick bra vi fick leka lite med kamerorna och testa lite skärpdjup och så vidare. Jag begav mig sedan efter skolan ner på stan för att träffa Emelie, Amanda, Emma och sen vare någon till filur som satt där. Det var trevligt eftersom jag inte träffat dom på ett tag.

Och nu sitter jag här, som vanligt. Det brukar oftast bli så när man kommer hem, kastar skolsakerna åt sidan och startar datorn, men men. Sitter och lyssnar på Sonic Syndicate och peppar inför morgondagens rep som förhoppningsvis kommer bli lyckat och efter repet så blir det att åka hem till lilla lilla Surahammar igen för att sedan vakna upp tidigt på Lördagsmorgonen och åka ner till ishallen för att döma U13-DM. Kommer bli kul, det är alltid roligare att döma matcher som betyder lite mer, det blir oftast lite hetare ute på isen och då blir det genast mer att göra.

Tänkte avsluta med en gammal goding som man lyssnat mycket på och drömt sig bort!

SONIC SYNDICATE - ENCLAVE

2 kommentarer:

Maja sa...

Shit du har grymm musik smak!! Såg på din bdb att du gilla både Paramore och Sonic syndicate, och dom är favoriter här med =)

Ha det bra =)

Linn sa...

Sonic Syndicate är grymma!

Skicka en kommentar